• +40.314.315.558
  • biss@biss.com.ro

Business Intelligence Software Solution este o companie de servicii si consultanta IT cu sediul in Bucuresti.
 
Obiectivul Business Intelligence Software Solution este sa  ofere persoanelor cu putere de decizie in domeniul IT cele mai bune soluții si servicii de optimizare si operare IT.
 
Business Intelligence Software Solutions utilizează cele mai înalte standarde calitative pentru a satisface solicitările clienților din mediul de business, în ceea ce privește furnizarea de soluții complete de hardware și software.
 
Capacitatea echipei de a se alinia la cele mai noi tendințe din domeniul IT&C, know-how-ul acumulat și dinamismul, contribuie decisiv la crearea de produse inovative, competitive la nivel internațional.
 
Valorile fundamentale pe baza cărora ne desfășurăm activitatea:

  • Pro activitate și respect pentru clienți și parteneri;
  • Pasiune pentru inovație și tehnologii moderne;
  • Crearea de valoare adăugată pentru clienți și parteneri;

 
Misiunea Business Intelligence Software Solutions este de a promova inovația și excelența operațională și de a crea valoare adăugată clienților săi, prin oferirea de soluții și servicii IT la un nivel înalt calitativ.
Eficiența produselor și serviciilor furnizate se datorează unor proceduri și procese ce sunt atent monitorizate din punct de vedere al standardelor de calitate. Atenția la fiecare detaliu și adaptarea continuă la cerințele și nevoile clienților, fac din echipa Business Intelligence Software Solutions un partener de încredere, capabil să furnizeze valoare adăugată în fiecare proiect dezvoltat.
 
Parteneriatele stabilite cu furnizori de top atât în domeniul software dar si în cel de hardware, reprezintă angajamentul ferm pe care compania și-l asumă în fața beneficiarilor și clienților, respectiv acela de a livra calitate fără compromisuri din toate punctele de vedere.